S aktivními partnery formujeme celé gastro odvětví a jeho profesionální standardy společně u jednoho stolu.
— Režimová opatření, jejich návrhy a realizace
— Spolupráce s CSPAS na projektu Bezpečná restaurace a Hospodářskou komorou na projektu Bezpečná provozovna
— Plné zapojení s AMSP ČR do konkrétních jednání o formách a podobě kompenzačních programů
— Formování výhledu a vize gastronomie do budoucna
— Jsme členem gastro sekce Hospodářské komory, kde jsme pojmenovali jasné priority, kterým se musíme věnovat
— 2% HDP + 2% HDP u přímých dodavatelů
— Lepší provázání na další služby (ubytování, cestovní ruch, finanční služby)
— Posílení partnerství s českými zemědělci a producenty potravin
Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.
Digitální event na určité téma s moderací.
Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.
Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.
Databáze znalostí, receptů, informací a dat.
Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.
Chci se stát členem