Kulaté stoly

01Ekonomika

S aktivními partnery formujeme celé gastro odvětví a jeho profesionální standardy společně u jednoho stolu.

Témata

Výroba, zemědělství & farmáři, služby navázané na gastro

Priority pro rok 2021

01

Průběh rozvolňování

— Režimová opatření, jejich návrhy a realizace
— Spolupráce s CSPAS na projektu Bezpečná restaurace a Hospodářskou komorou na projektu Bezpečná provozovna

02

Kompenzační programy

— Plné zapojení s AMSP ČR do konkrétních jednání o formách a podobě kompenzačních programů

03

Restart gastro

— Formování výhledu a vize gastronomie do budoucna
— Jsme členem gastro sekce Hospodářské komory, kde jsme pojmenovali jasné priority, kterým se musíme věnovat

Fakta

— 2% HDP + 2% HDP u přímých dodavatelů

Příležitosti

— Lepší provázání na další služby (ubytování, cestovní ruch, finanční služby)
— Posílení partnerství s českými zemědělci a producenty potravin

Proč jsem partnerem

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Tomáš Gawlowski

CEO pro ČR

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Filip Sajler 2

Zakladatel Perfect Canteen

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Filip Sajler 3

Zakladatel Perfect Canteen

Previous
Předchozí
Další
Next

Co budete mít k dispozici?

01

kulaté STOLY

Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.

02

gastro MONDAY

Digitální event na určité téma s moderací.

03

gastro DATA

Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.

04

gastro HYDEPARK

Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.

05

gastro KNOW-HOW

Databáze znalostí, receptů, informací a dat.

Přidejte se k nám

Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.

Chci se stát členem