Kulaté stoly

01Vzdělávání

S aktivními partnery formujeme celé gastro odvětví a jeho profesionální standardy společně u jednoho stolu.

Témata

Gastronomické a hotelové školy, gastro vzdělávání na ZŠ, celoživotní vzdělávání

Priority pro rok 2021

01

Máme to na talíři a není nám to jedno

— Režimová opatření, jejich návrhy a realizace
— Bezpečná restaurace (spolupráce s CSPAS)
— Bezpečná provozovna (spolupráce s Hospodářskou komorou)

02

Kompenzační programy

— Plné zapojení s AMSP ČR do konkrétních jednání o formách a podobě kompenzačních programů

03

Restart gastro

— Formování výhledu a vize gastronomie do budoucna
— Aktivní členství s jasnými prioritami v gastro sekci Hospodářské komory

Fakta

— 157 gastronomických a hotelových škol
— 1 250 učitelů gastronomických předmětů
— 5 000 studentů ročně
— 28 000 profesionálů školních restaurací

Příležitosti

— Modernizace ŠVP (Školní vzdělávací program)
pro obory gastronomie
— Modernizace závěrečných zkoušek
— 50 % škol vyučuje gastronomii dle zastaralých norem
— Přímý vliv na kvalitu stravování pro 1,8 mil dětí denně

Proč jsem partnerem

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Tomáš Gawlowski

CEO pro ČR

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Filip Sajler 2

Zakladatel Perfect Canteen

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Filip Sajler 3

Zakladatel Perfect Canteen

Previous
Předchozí
Další
Next

Co budete mít k dispozici?

01

kulaté STOLY

Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.

02

gastro MONDAY

Digitální event na určité téma s moderací.

03

gastro DATA

Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.

04

gastro HYDEPARK

Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.

05

gastro KNOW-HOW

Databáze znalostí, receptů, informací a dat.

Přidejte se k nám

Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.

Chci se stát členem