Profesionalita je základem budoucnosti výdělku v gastronomii
— Režimová opatření, jejich návrhy a realizace
— Spolupráce s CSPAS na projektu Bezpečná restaurace a s Hospodářskou komorou na projektu Bezpečná provozovna
— Plné zapojení s AMSP ČR do konkrétních jednání o formách a podobě kompenzačních programů
— Formování výhledu a vize gastronomie do budoucna
— Jsme členem gastro sekce Hospodářské komory, kde jsme pojmenovali jasné priority, kterým se musíme věnovat
— 40 tis. podnikatelských subjektů
— 250 tis. zaměstnanců(přímých + v dodavatelském řetězci)
— 30+ zákonů, vyhlášek a norem
— Zjednodušení 20+ možných kontrol úřadů
— Možnosti financování rozvoje a obnovy gastro provozů
— Obnovení zastaralého neekologického vybavení restaurací
— Jednotný gastro hlas při tvorbě legislativy
Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.
Digitální event na určité téma s moderací.
Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.
Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.
Databáze znalostí, receptů, informací a dat.
Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.
Chci se stát členem