Členství

01Přisedněte k našemu stolu a buďte součástí změny

Dáváme gastronomům z celé České republiky příležitost spojit se na národní i mezinárodní úrovni, navazovat kontakty, učit se od sebe a navzájem se inspirovat.

01. Typy členství

Naše mise

Chceme u jednoho stolu společně s aktivními partnery formovat celé gastro odvětví a jeho profesionální standardy, vytvářet profesionální a kreativní prostředí pro své členy, tedy zaměstnance a podnikatele v gastronomii, hotelové a gastronomické školy, jejich učitele a studenty a institucionální stravování, ve kterém se mohou profesionálně vzdělávat, růst nebo realizovat své obchodní, stravovací a studijní záměry.

Rozvíjíme českou gastronomii společně u jednoho stolu.

Jak se zapojit?

Osobní
členství

Získáte přístup ke znalostní bázi, možnost diskutovat v rámci fóra české gastronomie, přístup na akce Českého gastronomického institutu a prémiové nabídky produktů a služeb.

Roční poplatek od

1 000 Kč

Pro studenty za 500 Kč

Firemní
členství

Budete moci aktivně formovat český gastronomický trh. Otevírat nová diskusní témata, aktivně se účastnit kulatých stolů a zviditelnit svou firmu či nabídku u svých zákazníků či potenciálních obchodních partnerů.

Roční poplatek od

6 500 Kč

Podle obratu firmy

Neziskové
organizace a školy

Získáte přístup do prostředí, ve kterém reálně zásadní témata řešíme a posouváme dál. Rozvíjet nová diskusní témata, aktivně se účastnit kulatých stolů.

Roční poplatek od

2 000 Kč

.

Proč se zapojit?

Stanete se součástí silné a prestižní skupiny profesionálů s možností aktivně ovlivňovat dění ve vašem sektoru.

Budete mít přednostní přístup k informacím nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Získáte oporu ve svém podnikání a profesní zázemí včetně cenných kontaktů a konzultací.

Proč jsem členem

„Přeji si, aby se podnikatelům a dodavatelům dobře podnikalo, zaměstnancům dobře pracovalo  a hostům plnily sny nad jejich očekávání.“

Filip Sajler

CEO & Chef, Perfect Canteen

„Naše generace má povinnost předat  profesionální, moderní, férové a kreativní pracovní i podnikatelské prostředí, které bude atraktivní pro nastupující generaci mladých gastronomů.“

Jiří Roith

Majitel, Kulinářské umění

„Chci zasednout ke společnému stolu s kulinářskými, obchodními a politickými lídry, vědeckými i technickými odborníky a všemi profesionálními kolegy v každém sektoru našeho odvětví."

Luboš Kastner

Člen představenstva AMSP ČR

„Rád bych vyburcoval všechny lidi milující gastronomii, aby se nebáli změn, profesionality a rozvoje vlastních firem, institucí, škol i jejich týmů.“

Petr Lupínek

Majitel, InterGast

"Jsem gastronadšenec! Nadšeně na svých cestách poznávám další a další skvělé podniky a nadšeně mě baví o nich na své Gastromapě referovat dál."

Lukáš Hejlík

Ambasador skupiny Foodies

Previous
Předchozí
Další
Next