Členství

01Přisedněte k našemu stolu a buďte součástí změny

Dáváme gastronomům z celé České republiky příležitost spojit se na národní i mezinárodní úrovni, navazovat kontakty, učit se od sebe a navzájem se inspirovat.

01. Typy členství

Naše mise

Chceme u jednoho stolu společně s aktivními partnery formovat celé gastro odvětví a jeho profesionální standardy, vytvářet profesionální a kreativní prostředí pro své členy, tedy zaměstnance a podnikatele v gastronomii, hotelové a gastronomické školy, jejich učitele a studenty a institucionální stravování, ve kterém se mohou profesionálně vzdělávat, růst nebo realizovat své obchodní, stravovací a studijní záměry.

Rozvíjíme českou gastronomii společně u jednoho stolu.

Jak se více zapojit?

Osobní
členství

Získáte přístup ke znalostní bázi, možnost diskutovat v rámci fóra české gastronomie, přístup na akce Českého gastronomického institutu a prémiové nabídky produktů a služeb.

Roční poplatek od

1 000 Kč

Pro studenty za 500 Kč

Firemní
členství

Budete moci aktivně formovat český gastronomický trh. Otevírat nová diskusní témata, aktivně se účastnit kulatých stolů a zviditelnit svou firmu či nabídku u svých zákazníků či potenciálních obchodních partnerů.

Roční poplatek od

6 500 Kč

Podle obratu firmy

Neziskové
organizace a školy

Získáte přístup do prostředí, ve kterém reálně zásadní témata řešíme a posouváme dál. Rozvíjet nová diskusní témata, aktivně se účastnit kulatých stolů.

Roční poplatek od

2 000 Kč

.

Proč se zapojit?

Stanete se součástí silné a prestižní skupiny profesionálů s možností aktivně ovlivňovat dění ve vašem sektoru.

Budete mít přednostní přístup k informacím nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Získáte oporu ve svém podnikání a profesní zázemí včetně cenných kontaktů a konzultací.

Proč jsem členem

„Přeji si, aby se podnikatelům a dodavatelům dobře podnikalo, zaměstnancům dobře pracovalo  a hostům plnily sny nad jejich očekávání.“

Filip Sajler

CEO & Chef, Perfect Canteen

„Naše generace má povinnost předat  profesionální, moderní, férové a kreativní pracovní i podnikatelské prostředí, které bude atraktivní pro nastupující generaci mladých gastronomů.“

Jiří Roith

Majitel, Kulinářské umění

„Chci zasednout ke společnému stolu s kulinářskými, obchodními a politickými lídry, vědeckými i technickými odborníky a všemi profesionálními kolegy v každém sektoru našeho odvětví."

Luboš Kastner

Člen představenstva AMSP ČR

„Rád bych vyburcoval všechny lidi milující gastronomii, aby se nebáli změn, profesionality a rozvoje vlastních firem, institucí, škol i jejich týmů.“

Petr Lupínek

Majitel, InterGast

Jsem ambasadorkou projektu vzdělávání a stojím za projektem Studuj gastro buď gastronom!

„Vaření je pro mě vášeň už od dětství, ale kuchařskou školu jsem si vybrala v zahraničí. Ráda své zkušenosti předám dál, abych podpořila potenciál mladých kuchařských talentů.“

Kristína Nemčková

vítězka soutěže MasterChef Česko, Chef de partie Restaurant Story London

"Jsem gastronadšenec! Nadšeně na svých cestách poznávám další a další skvělé podniky a nadšeně mě baví o nich na své Gastromapě referovat dál."

Lukáš Hejlík

Ambasador skupiny Foodies

Previous
Předchozí
Další
Next