Kulaté stoly

01Zdraví

Zdraví začíná na našem talíři. Za život sníme více jak 62 tun potravin, které projdou naším trávicím traktem a mají obrovský vliv na naše zdraví a pohodu.

Témata

Most mezi vědou a praxí, institucionální stravování, data, analýzy, studie

Priority pro rok 2021

01

Máme to na talíři a není nám to jedno

— Režimová opatření, jejich návrhy a realizace
— Bezpečná restaurace (spolupráce s CSPAS)
— Bezpečná provozovna (spolupráce s Hospodářskou komorou)

02

Kompenzační programy

— Plné zapojení s AMSP ČR do konkrétních jednání o formách a podobě kompenzačních programů

03

Restart gastro

— Formování výhledu a vize gastronomie do budoucna
— Aktivní členství s jasnými prioritami v gastro sekci Hospodářské komory

Fakta

— 62 tun potravin sní průměrný Čech za svůj život z toho 1/3 mimo domov.
— Každý druhý z nás zemře na onemocnění srdce a cév
— Skoro každý 10. občan ČR trpí cukrovkou

Příležitosti

— Nutričně vyvážené pokrmy šetrné k planetě v restauracích
— Rekonstrukce systému školního a nemocničního stravování — Komunikace a osvěta

Proč jsem partnerem

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Tomáš Gawlowski

CEO pro ČR

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Filip Sajler 2

Zakladatel Perfect Canteen

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. In convallis. Cras pede libero, dapibus nec, pretium sit amet, tempor quis. Nunc dapibus tortor vel mi dapibus sollicitudin„

Filip Sajler 3

Zakladatel Perfect Canteen

Previous
Předchozí
Další
Next

Co budete mít k dispozici?

01

kulaté STOLY

Hlavní naplánované akce s předem daným tématem.

02

gastro MONDAY

Digitální event na určité téma s moderací.

03

gastro DATA

Data, statistiky a analýzy o všem gastro spojeném.

04

gastro HYDEPARK

Digitální diskuzní fórum pro všechny členy.

05

gastro KNOW-HOW

Databáze znalostí, receptů, informací a dat.

Přidejte se k nám

Podívejte se na to, jaké bonusy, výhody a možnosti získají všichni členové institutu.

Chci se stát členem